Wijnreis Zuid-Afrika leidt tot sluiting 30 wijnhuizen door Corona

Een groep van circa 38 personen heeft een wijnreis gemaakt naar Zuid-Afrika dat georganiseerd was door de Wijnacademie. Bij één persoon is bij terugkomst het Coronavirus vastgesteld en zijn de reizigers vrijwillig twee weken in quarantaine gegaan. De wijnhuizen zijn door de organisatoren ingelicht en circa 30 wijnhuizen hebben de toegang voor publiek gesloten en medewerkers laten testen op het virus. Voor zover bekend is er niemand in Zuid-Afrika besmet geraakt. Een aantal medereizigers heeft wat klachten als hoesten, hoofdpijn en verkouden.

Een aantal activiteiten van de Wijnacademie zijn opgeschort.

Zie  verder berichtgeving: Telegraaf, Stentor , Wijnacademie, Dispatch

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *