Wijntrends afgelopen 10 jaar (uit Decanter)

Waar stond het laatste decennium voor als het gaat om wijn? Werd er al gesproken over de toenemende klimaatschommelingen? Hoe verging het met de Bordeaux, de Champagne, opleidingen en China? Cris Mercer maakt de balans op in de Decanter, het spraakmakende wine magazine.

‘A decade is no time at all in wine and everyone will have their own perspective on the 2010s, but we’d argue that the last 10 years have been pretty eventful.’ We’ve seen vintages lauded as greats, such as California Cabernet in 2013Northern Rhône in 2015Southern Rhône in 2016 and a wealth of top wines from 2010 itself, from Bordeaux to Rioja and Barolo to Barossa – to name just a few.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *