Unieke wijnresorts Italië

Leuke tip van Elisabeth Bertrand op haar website Dolcevia! ->

‘Kamers met uitzicht op de wijngaarden, exclusieve bezoeken aan de wijnkelders en de meest uitgebreide proeverijen. Dit belooft een verblijf in een van deze prachtige wijn resorts. Of het nu een vakantie of weekendbestemming betreft, dit zijn de beste adresjes die we konden vinden’.

Ik heb ook leuke! Villa Vitea in Castiglione Fallettto (Piemonte Barolo gebied) Luxury vacation Italian Villa! Nog niet zo lang geleden daar een week verbleven op een wijnreis naar Piemonte via Alsace om te eindigen in Baune (Bourgogne) .

‘In the magic ambience of Castiglione Falletto, in the heart of the Langhe – a World Heritage Site by UNESCO, we have developed Villa Vitae, a new concept in luxury holiday living. The most meticulous external finishes, an enchanting garden and a pool with a panoramic, six richly furnished apartments, where you will relax and enjoy your holiday in a country famous for wines, food kitchen, and beautiful landscapes.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *