Wine tasting Folie Culinaire BBB Maastricht

Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door (inter)nationale sterren chefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes. De laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment. Magister Vini Lars Daniëls en Weinakademiker Birthe van Meegeren zijn op de Folie Culinaire 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht.

‘Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel binnen horecabeurs BBB Maastricht voor het hogere gastronomische segment. Magister Vini Lars Daniëls is gastheer in de Wine Tasting Area. Birthe van Meegeren is één van de drie officiële Bordeaux opleiders in Nederland en Wijnvrouw van het jaar 2019.’ (Zie entreemagazine WIJNEXPERTS DANIËLS EN VAN MEEGEREN OP BBB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *