45e editie van het World Congress of Vine and Wine and the 22nd General Assembly of the International Organisation of Vine and Wine (OIV)

In Frankrijk wordt de 45e editie gehouden van de OIV en het 100-jarige bestaan gevierd op 14-18 oktober 2024 in Dijon. Het OIV is opgericht in 1924 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer belangrijk kennisinstituut op het gebied van wijnbouw, vinificatie, standardisatie ter ondersteuning van de wijnsector in het algemeen. Er zijn meer dan 1000 medewerkers aan verbonden en zo’n 50 landenzijn lid van deze organisatie.

Via het OIV kan je ook een Master of Science (MSC) in wijn management volgen van circ 18 maanden (postdoc) en wie zich trouwens geroepen voelt een wetenschappelijke bijdrage te willen leveren voor dit congres kan dit nog doen voor 18 april.

Later volgt meer informatie op de site van het OIV.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *