Diploma uitreiking Vinologenexamen Wijnacademie (SDEN4)

Op 16 november was de diploma uitreiking van het Vinologenexamen van 3 oktober 2022. Er waren 38 geslaagden uitgenodigd, waaronder ik, in Kasteel Kerckebosch Zeist voor een feestelijke avond. Bij het ontvangen om 17.00 uur mochten we genieten van een Cava Gramont ‘Imperial’ Corpinnat Brut die meer dan 60 maanden flesrijping heeft gehad gevolgd door een galadiner met bijpassende wijnen.

De gediplomeerden werden per drie opgeroepen het diploma in ontvangst te nemen met voor ieder een persoonlijk woord van de examenvoorzitter, oenoloog en docent Gerhard Horstink. Vergezeld door de voorzitter Henrico van Lammeren en manager Birthe van Meegeren van de wijnacademie. Bijzonder leuk gedaan en ik was al vrij snel aan de beurt. Kennisgemaakt met nog wat gediplomeerden waarvan er vijf met partners aan onze tafel zaten.

De avond duurde tot ongeveer 22.00 uur en werd afgesloten met een groepsportret.

Geslaagden wijnacademie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *