Vinologen opleiding Wijnacademie afgerond

Lekker hoor! Wat begon als hobby werd toch wel serieus en daar hoort een degelijke studie bij. Gestart in najaar 2019 en toen kwam al vrij snel Corona. Dat viel niet mee, ook vanwege drukte op werk (ICT) en dat de meeste mensen en collega’s digitaal moesten werken. De opleiding tot Vinoloog is leuk, interessant en boeiend maar ook best wel pittig. Je doet het er niet eventjes bij…maar zeer aan te bevelen. De lessen zijn zeer leerzaam en gegeven door bekwame docenten. Het proeven op maandagmorgen was ook wel even iets anders dan de normale status overleggen over projecten. Heerlijk even iets anders. Veel geleerd aldaar en van de wijncollega’s proefgroep Bollenstreek!

Leuke mensen en kennissen ontmoet uit de horeca en hospitality branche die het deze periode zeer lastig hadden. Veel respect voor hen…

Nu eens even kijken wat ik er verder mee ga doen…. Ideeën zat!

Op 16 november diploma uitreiking.

Wijnacademie (SDEN4) afgerond. CinCin!

https://www.wijnacademie.nl/overons/nieuws-overzicht/28-nieuws-2-0/335-38-nieuwe-vinologen-2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *