De Wijngids: de 400 beste wijnen onder 25 euro

In ‘De Wijngids’ selecteren drie Masters of Wine (Cees van Casteren, Frank Smulders en Job de Swart , de drie Masters of Wine in ons land) de 400 beste wijnen onder de 25 euro. Blind geproefd en onafhankelijk, met een ruim aanbod vanaf 5 euro en inclusief handige lijstjes met de beste kopen voor iedereen die houdt van een goed glas wijn. De proevers hebben ieder een eigen prijsbepaling aan de hun voorgezette wijnen toegevoegd. Die valt soms hoger uit dan de winkelprijs. Cees van Casteren heeft de gids samengesteld. Hij verschijnt op 10 oktober. Ik ben benieuwd…

Zie ook Couturekrant Wijngids: de 400 beste wijnen onder 25 euro en De Wijngids

1 thought on “De Wijngids: de 400 beste wijnen onder 25 euro”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *